Våra tjänster

Elinstallationer

Vi erbjuder såväl privatpersoner som företag allt från enklare elinstallationer till omfattande entreprenader. Vi arbetar med alla typer av installationer mot privat, företag och kommun. Från det lilla jobbet till den stora entreprenaden. Det våra kunder behöver, det ordnar vi.

Nyinstallation

Vi har lång erfarenhet av alla slags elarbeten och vi har givetvis alla de certifieringar som krävs för att få utföra jobbet.

Elrenovering

Vi har lång erfarenhet av alla slags elarbeten och vi har givetvis alla de certifieringar som krävs för att få utföra jobbet. Dessutom strävar vi alltid efter att göra designmässigt rena och snygga installationer. Som kund hos oss kan du lita på att du får ett elsystem som fungerar och en snygg installation.

LED-belysning

LED är det mest revolutionerande som hängt inom belysning sedan det elektriska ljuset uppfanns av Thomas Edison. Med dagens teknik kan man skapa effekter och sätta stämning med rätt ljussättning.

Utomhusbelysning

Att kunna ljussätta utomhusmiljö på rätt sätt kräver erfarenhet och inte minst en känsla för design.

Konferensteknik/AV teknik

Vi hjälper er med allt ni behöver inom AV-teknik som projektorer, videokonferens, styrsystem och ljudanläggningar.

Det smarta hemmet

Med ett styrsystem har du möjlighet till ett samspel mellan hemmets all teknik. Belysning, värme, larm, ljud och bild. Framtiden är här nu!

Energioptimering

Vänd er till oss när ni vill se över era löpande energikostnader. Vi hjälper er spara energi och kostnader. I fastighetens belysning, kyla, värme eller ventilation finns det alltid besparingar att göra.

Elbilsladdning

Vi installerar och servar elbilsladdning till villa, bostadsrättsförening, företag och publika miljöer.

Solceller

Vi hjälper både företag och privatpersoner med helhetslösningar för solceller av hög kvalitet. Vi skräddarsyr varje installation efter våra kunders specifika önskemål och förutsättningar.

Fastighetsautomation

Vi installerar system för fastighetsautomation som ger dig programmerbar styrning och övervakning, enkla användargränssnitt och gör driften av din fastighet smidig.

Larm och bild

Vi monterar och driftsätter ljud/bild/ljus och säkerhetsanläggningar.

Industri

Vi arbetar med att åtgärda elektriska och elektroniska fel på maskinerna i en industri.

Lantbruk

Vi har den specialkunskap som krävs för att utföra elinstallationer i lantbrukets produktionsbyggnader.